de symposiumcommissie

In april 2020 zijn wij met zijn zessen begonnen aan de symposiumcommissie. Het is een heel leuk jaar geweest en we kijken uit naar wat er nog gaat komen. De pandemie heeft helaas wat roet in het eten gegooid dit jaar, maar ondanks dat kijken wij terug op een jaar met hoogtepunten en uitdagingen die we hebben overwonnen. Op deze pagina kun je meer lezen over wat wij in ons dagelijks leven doen, waarom we hebben gekozen voor de symposiumcommissie en wat onze functie binnen de commissie inhoudt.

…..

….

Robin

Robin van Riel

Hi! Ik ben Robin van Riel en eerstejaars master Biomedical Engineering student. Naast mijn studie ga ik naar de sportschool en zit ik bij de studentenvereniging Audentis. Wekelijks borrel ik met mijn jaarclub en sinds kort ben ik lid bij de studenten schietvereniging Ares. Na alleen maar gefocust te zijn geweest op mijn studie, vond ik het tijd om actief te worden binnen S.V. Paradoks. Ik heb gekozen voor de symposiumcommissie omdat het een grote commissie en studiegerelateerd is. In de symposiumcommissie ben ik de voorzitter wat betekent dat ik verantwoordelijk ben om het overzicht te houden en te helpen waar nodig. Vanwege de omstandigheden hebben wij als commissie extra hard gewerkt om er ondanks alles toch nog een mooi symposium van te maken. Wij hopen jullie dan ook allemaal te zien bij ons symposium!

Oona

Oona Zantingh

Hoi! Ik ben Oona Zantingh, 19 jaar oud en tweedejaars Biomedisch Technologie student. Naast mijn studie basketbal ik bij D.B.V. Arriba en ben ik actief binnen S.V. Paradoks. Dit is mijn tweede jaar waarin ik lid ben van de activiteitencommissie. Ik wilde graag dit jaar nog een commissie erbij doen. Na het bezoek aan het symposium van vorig jaar, was ik gelijk enthousiast om het symposium van dit jaar te organiseren! Binnen deze commissie wilde ik me graag verder ontwikkelen en daarom heb ik de functie van penningmeester op me genomen. Dit houdt in dat ik de begroting maak, de in- en uitgaven bijhoud en de facturen voor de bedrijven op stel. Door corona weten we nog niet hoe het symposium er precies uitziet, maar we hopen op het beste en hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Marieke

Marieke Rona

Hey! Ik ben Marieke Rona, 20 jaar oud en derdejaars studente Biomedische Technologie. Naast mijn studie speel ik lacrosse bij Phoenix Lacrosse, waar ik actief ben in commissies en dit jaar bezig ben met een bestuursjaar. In mijn eerste twee jaar ben ik actief geweest bij Paradoks in de feest-, dies- en reiscommissie van de vereniging. Dit jaar wilde ik graag een wat grotere en studiegerelateerde commissie doen. Zo ben ik als PR terechtgekomen in de symposiumcommissie. Als PR ben ik bezig met het promoten van het symposium, het maken van de website en hou ik jullie op de hoogte van alle nieuwtjes over het symposium via onze social media. Samen met de andere meiden in de symposiumcommissie heb ik al een hoop plezier gehad met het plannen van het symposium. Wij zijn er zeker van dat het symposium ook dit jaar, ondanks alle tegenslagen, een leerzaam en leuk evenement zal zijn. Tot 5 maart!

Nina

Nina Hagen

Hoi! Ik ben Nina Hagen, 20 jaar en derdejaars studente Technische Geneeskunde. Naast mijn studie boks ik bij E.S.B.V. Buitenwesten en ben ik lid van enkele commissies bij Paradoks. Ik heb eerdere jaren geholpen als activist bij het symposium en wilde dit jaar dan ook graag onderdeel zijn van de organisatie! Ik ben de sprekerscoördinator van de commissie. Dat betekent dat ik de sprekers benader en er contact mee onderhoud. Deze zijn intussen allemaal bevestigd en ik kan verklappen dat er een super gevarieerd programma gepland staat! Ik hoop jullie allemaal te zien op 5 maart!

Jolien

Jolien Kessels

Hoi, ik ben Jolien Kessels, derdejaars Technische Geneeskunde. Afgelopen jaar ben ik actief geweest bij Paradoks in de Batacom. Dit jaar leek het me leuk om een grotere commissie bij Paradoks te doen. Vandaar dat ik gekozen heb voor de symposiumcommissie. Naast dat ik actief ben bij Paradoks volleybal ik bij V.V. Harambee. Mijn functie binnen de symposiumcommissie is externe betrekkingen, dit doe ik samen met Dominique. Wij zijn verantwoordelijk voor de financiering van het symposium. Deze functie sprak mij aan omdat het me heel uitdagend leek. Ik heb al veel contact gehad met medisch technische bedrijven, hier heb ik al veel van geleerd. Ondanks corona gaan we er een mooi symposium van maken, dus tot 5 maart!

Dominique

Dominique Titulaer

Hi! Ik ben Dominique Titulaer, 19 jaar en tweedejaars Biomedisch Technologie student. Naast mijn studie zit ik sinds dit jaar bij de studentenvereniging Taste en ben ik lid van D.W.V Hardboard. Daarbij volg ik nog het Bachelor Honours Programme. Ik heb wel eerder commissies gedaan, maar ik ben nog niet op deze manier actief geweest bij Paradoks. Daar wilde ik dit jaar verandering in brengen. De onderwerpen van het symposium vorig jaar vond ik heel interessant, dus het leek me leuk om hier dit jaar onderdeel van uit te maken. Binnen de symposiumcommissie is mijn functie externe betrekkingen, deze functie deel ik met Jolien. Wij moeten ervoor zorgen dat het symposium gefinancierd wordt. Hiervoor is onze hoofdtaak het aantrekken van sponsoren en het onderhouden van contacten met de bedrijven. Deze functie sprak mij aan omdat het best wel buiten mijn comfortzone lag en ik er veel van kon leren. Het bleek nog best een uitdaging met corona om veel bedrijven aan te trekken, maar we gaan er ondanks een mooi symposium van maken!

….

….

….

….

….

….