Aanmelden

Wat leuk dat jij je wil aanmelden voor het symposium! Op deze pagina kun je het aanmeldformulier invullen, waarmee je een account aanmaakt om toegang te krijgen tot je persoonlijke pagina. In het formulier zal je wat persoonsgegevens moeten invullen, maar ook alvast keuzes maken voor je persoonlijke programma tijdens het symposium. Kijk nog even goed bij ‘Sprekers’ om te kijken welke lezingen jij graag wil zien en vul dit in. 

Het aanmelden van het symposium kan mogelijk een klein bedrag kosten. Hierover zal je later meer informatie ontvangen in een e-mail.

Na het invullen van dit formulier, druk je op de knop aanmelden en krijg je een e-mail met een activatielink en daarna een mailtje met je inloggegevens. Zo kan je inloggen op de website en via de pagina ‘Profiel’ eventueel aanpassingen doen in je gegevens. 

Let op! De e-mail die je ontvangt met een activatielink kan gemarkeerd worden als spam.

Er zullen drie rondes met  sprekers zijn. In elke ronde kan je je aanmelden voor één spreker. Zie de afbeelding hieronder om te zien hoe het programma eruit zien. Mocht je later nog van gedachten veranderen, kun je je inschrijving nog aanpassen naar andere sprekers via het account dat je met dit formulier aanmaakt. 

*Let op: na inschrijving kan je niet meer zien voor welke sprekers je je hebt ingeschreven. Een paar dagen voor het symposium zal je via een email een gepersonaliseerd programma krijgen. Mocht je tussendoor nog willen veranderen van sprekers, kan dat dus via ‘Profiel’.

Aanmelden voor het symposium

  • Vul hieronder je e-mailadres in en maak een account aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Geef hieronder aan of je graag een goodiebag zou willen en welke sprekers jij wil bezoeken.
  • Gast
  • Let op: we hebben 200 goodiebags om uit te delen en op=op.

  • Geef hieronder welke lezing je wil bezoeken in ronde 1.

  • Geef hieronder welke lezing je wil bezoeken in ronde 2.

  • Geef hieronder welke lezing je wil bezoeken in ronde 3.

  • Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kan je ze hier invullen. Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen met de commissie via symposium@paradoks.utwente.nl